за нас

Како пионер и водечки играч во индустријата на кварцен камен, ние истражуваме и развиваме странски пазари од последните 10 години, со производите што се продаваат во САД, Австралија, Канада, Велика Британија, Италија, Свајзерленд, европски земји, Мексико, Турција , Хонгконг, Кореја, Дубаи, Саудиска Арабија, Средниот исток, Јужна Африка, Јужна Америка и така натаму. За време на последните 5 години, годишниот обрт на BESTONE се зголеми за 30% како резултат на нашата посветеност на колекцијата за мермерирање. Сè уште работиме напорно на начинот на развој на колекциите на бела и сива боја, како и на колекцијата од мермер / вени, за која силно веруваме дека ќе бидат доминантни бои во кварцната апликација сега и во иднина! Покрај фабриката за кварцни плочи, БЕСТОН е исто така посветен на претходно фабрикување на кварцни плочи врз основа на цртежите на продавниците обезбедени од клиенти. Работилницата за изработка на БЕСТОН е добро опремена со објекти за автоматско измислување. Автоматска машина за сечење на инфраструктурата, машина за автоматско сечење мијалник и машината за автоматско полирање на работ се поставени за изработка на највисок стандард на плочи од кујна, блузи за суета, врвови за шипки, врвови на полици, масички за на маса, прагови на прозори, прагови, кади за во бања и бања Roomидови за простории за проекти од висока класа. Различни профили на работ, како Eased Edge, Pencil Edge, Laminated Edge, Mitered Edge, Bull-Nose и слично, им се даваат директно на изведувачи, дилери, сопственици на хотели и фабрикатори низ целиот свет. Професионален тим на проекти одговорен за совпаѓање на боите, цртежи во продавници, врвови со книги, проверка и контрола на квалитетот, е апсолутна гаранција за сите наши клиенти. Најдобриот кварц е секогаш во потрага по и во согласност со природата, модата, индивидуалноста и професијата! Ајде да ја направиме кујната позабавна и пријатна!

Гледај Повеќе

Производи

Вештачки countertop од бел кварц со сиви вени

Индустриски стилски & nbsp; кварцен инженерски камен суровина: & nbsp; 93% природен кварцен прав во тврдост: & nbsp; 7 Mohs Отпорна на топлина: & nbsp; 300 ℃ плошноста: & nbsp; & lt; 0,1 mm густина: & nbsp; 2,3 ~ 2,5 g / cm3 Способност за снабдување: & nbsp; 600.000 квадратни метри / година Детали за амбалажата 1. Кварцни плочи спакувани во дрвени рамки погодни за испорака на океанот. 2. Секоја плоча е покриена и заштитена со пластичен филм. & nbsp; & nbsp; 1. Што прави БЕСТОН? BESTONE е професионален и искусен производител и развивач на кварцни камени плочи и префабрикувани врвови, со повеќе од 10-годишно извозување на глобалниот пазар. 2. Зошто клиентите треба да изберат БЕСТОН? Најдобри силни точки: 1. Широк спектар на колекции на бои. 2. Секогаш држете се близу меѓународниот тренд. 3. Фокусирајте се повеќе на колекции врз основа на бела боја и сива боја и колекции од мермер / вени. 4. Меѓународен стандарден квалитет и услуга, по пристапни кинески цени. 5. 7 + 24 лесна комуникација и брз одговор. 6. И кварцните камени плочи и префабрикуваните врвови се достапни од BESTONE. 3. Кои земји се главни пазари на БЕСТОН? Плочи БЕСТОН од кварц и префабрикувани врвови главно се извезуваат во САД, Австралија, Канада, Велика Британија, Италија, Мексико, Дубаи, Турција, Бразил, Јужна Африка, Хонгконг, Кореја, Виетнам, Тајланд, Малезија, итн. 4. Дали БЕСТОН некогаш учествувавте на некоја изложба? Секоја година БЕСТОН учествува на изложби во САД, Европа, Дубаи, Бразил, Азија итн. 5. Кои големини на кварцни плочи се достапни од BESTONE? Стандардните големини на плочи од БЕСТОН се 126 "* 63" & nbsp; (3200 * 1600 mm) и 118 "* 55" & nbsp; (3000 * 1400 mm) и други прилагодени големини & nbsp; исто така се достапни. 6. Како треба привремено да се порибат кварцните камени плочи? Кварцните камени плочи не смеат да бидат изложени на сонце директно, а плочите мора да се подигнуваат вертикално.

Златен кварц countertop потрајни од гранит кујна countertop

Индустриски стилски & nbsp; кварцен инженерски камен суровина: & nbsp; 93% природен кварцен прав во тврдост: & nbsp; 7 Mohs Отпорна на топлина: & nbsp; 300 ℃ плошноста: & nbsp; & lt; 0,1 mm густина: & nbsp; 2,3 ~ 2,5 g / cm3 Способност за снабдување: & nbsp; 600.000 квадратни метри / година Детали за амбалажата 1. Кварцни плочи спакувани во дрвени рамки погодни за испорака на океанот. 2. Секоја плоча е покриена и заштитена со пластичен филм. & nbsp; & nbsp; 1. Што прави БЕСТОН? BESTONE е професионален и искусен производител и развивач на кварцни камени плочи и префабрикувани врвови, со повеќе од 10-годишно извозување на глобалниот пазар. 2. Зошто клиентите треба да изберат БЕСТОН? Најдобри силни точки: 1. Широк спектар на колекции на бои. 2. Секогаш држете се близу меѓународниот тренд. 3. Фокусирајте се повеќе на колекции врз основа на бела боја и сива боја и колекции од мермер / вени. 4. Меѓународен стандарден квалитет и услуга, по пристапни кинески цени. 5. 7 + 24 лесна комуникација и брз одговор. 6. И кварцните камени плочи и префабрикуваните врвови се достапни од BESTONE. 3. Кои земји се главни пазари на БЕСТОН? Плочи БЕСТОН од кварц и префабрикувани врвови главно се извезуваат во САД, Австралија, Канада, Велика Британија, Италија, Мексико, Дубаи, Турција, Бразил, Јужна Африка, Хонгконг, Кореја, Виетнам, Тајланд, Малезија, итн. 4. Дали БЕСТОН некогаш учествувавте на некоја изложба? Секоја година БЕСТОН учествува на изложби во САД, Европа, Дубаи, Бразил, Азија итн. 5. Кои големини на кварцни плочи се достапни од BESTONE? Стандардните големини на плочи од БЕСТОН се 126 "* 63" & nbsp; (3200 * 1600 mm) и 118 "* 55" & nbsp; (3000 * 1400 mm) и други прилагодени големини & nbsp; исто така се достапни. 6. Како треба привремено да се порибат кварцните камени плочи? Кварцните камени плочи не смеат да бидат изложени на сонце директно, а плочите мора да се подигнуваат вертикално.

Вештачка кварцен камен плоча имитација на мермер добра цена по квадратен метар

Индустриски стилски & nbsp; кварцен инженерски камен суровина: & nbsp; 93% природен кварцен прав во тврдост: & nbsp; 7 Mohs Отпорна на топлина: & nbsp; 300 ℃ плошноста: & nbsp; & lt; 0,1 mm густина: & nbsp; 2,3 ~ 2,5 g / cm3 Способност за снабдување: & nbsp; 600.000 квадратни метри / година Детали за амбалажата 1. Кварцни плочи спакувани во дрвени рамки погодни за испорака на океанот. 2. Секоја плоча е покриена и заштитена со пластичен филм. & nbsp; & nbsp; 1. Што прави БЕСТОН? BESTONE е професионален и искусен производител и развивач на кварцни камени плочи и префабрикувани врвови, со повеќе од 10-годишно извозување на глобалниот пазар. 2. Зошто клиентите треба да изберат БЕСТОН? Најдобри силни точки: 1. Широк спектар на колекции на бои. 2. Секогаш држете се близу меѓународниот тренд. 3. Фокусирајте се повеќе на колекции врз основа на бела боја и сива боја и колекции од мермер / вени. 4. Меѓународен стандарден квалитет и услуга, по пристапни кинески цени. 5. 7 + 24 лесна комуникација и брз одговор. 6. И кварцните камени плочи и префабрикуваните врвови се достапни од BESTONE. 3. Кои земји се главни пазари на БЕСТОН? Плочи БЕСТОН од кварц и префабрикувани врвови главно се извезуваат во САД, Австралија, Канада, Велика Британија, Италија, Мексико, Дубаи, Турција, Бразил, Јужна Африка, Хонгконг, Кореја, Виетнам, Тајланд, Малезија, итн. 4. Дали БЕСТОН некогаш учествувавте на некоја изложба? Секоја година БЕСТОН учествува на изложби во САД, Европа, Дубаи, Бразил, Азија итн. 5. Кои големини на кварцни плочи се достапни од BESTONE? Стандардните големини на плочи од БЕСТОН се 126 "* 63" & nbsp; (3200 * 1600 mm) и 118 "* 55" & nbsp; (3000 * 1400 mm) и други прилагодени големини & nbsp; исто така се достапни. 6. Како треба привремено да се порибат кварцните камени плочи? Кварцните камени плочи не смеат да бидат изложени на сонце директно, а плочите мора да се подигнуваат вертикално.

3см дебели метални стилови плочки од кварцен камен плочи за врвот на кујнскиот остров

Индустриски стилски & nbsp; кварцен инженерски камен суровина: & nbsp; 93% природен кварцен прав во тврдост: & nbsp; 7 Mohs Отпорна на топлина: & nbsp; 300 ℃ плошноста: & nbsp; & lt; 0,1 mm густина: & nbsp; 2,3 ~ 2,5 g / cm3 Способност за снабдување: & nbsp; 600.000 квадратни метри / година Детали за амбалажата 1. Кварцни плочи спакувани во дрвени рамки погодни за испорака на океанот. 2. Секоја плоча е покриена и заштитена со пластичен филм. & nbsp; & nbsp; 1. Што прави БЕСТОН? BESTONE е професионален и искусен производител и развивач на кварцни камени плочи и префабрикувани врвови, со повеќе од 10-годишно извозување на глобалниот пазар. 2. Зошто клиентите треба да изберат БЕСТОН? Најдобри силни точки: 1. Широк спектар на колекции на бои. 2. Секогаш држете се близу меѓународниот тренд. 3. Фокусирајте се повеќе на колекции врз основа на бела боја и сива боја и колекции од мермер / вени. 4. Меѓународен стандарден квалитет и услуга, по пристапни кинески цени. 5. 7 + 24 лесна комуникација и брз одговор. 6. И кварцните камени плочи и префабрикуваните врвови се достапни од BESTONE. 3. Кои земји се главни пазари на БЕСТОН? Плочи БЕСТОН од кварц и префабрикувани врвови главно се извезуваат во САД, Австралија, Канада, Велика Британија, Италија, Мексико, Дубаи, Турција, Бразил, Јужна Африка, Хонгконг, Кореја, Виетнам, Тајланд, Малезија, итн. 4. Дали БЕСТОН некогаш учествувавте на некоја изложба? Секоја година БЕСТОН учествува на изложби во САД, Европа, Дубаи, Бразил, Азија итн. 5. Кои големини на кварцни плочи се достапни од BESTONE? Стандардните големини на плочи од БЕСТОН се 126 "* 63" & nbsp; (3200 * 1600 mm) и 118 "* 55" & nbsp; (3000 * 1400 mm) и други прилагодени големини & nbsp; исто така се достапни. 6. Како треба привремено да се порибат кварцните камени плочи? Кварцните камени плочи не смеат да бидат изложени на сонце директно, а плочите мора да се подигнуваат вертикално.

Отпорна на вода инженерска кварцен камен плоча со сертификација на зелена гарда

Индустриски стилски & nbsp; кварцен инженерски камен суровина: & nbsp; 93% природен кварцен прав во тврдост: & nbsp; 7 Mohs Отпорна на топлина: & nbsp; 300 ℃ плошноста: & nbsp; & lt; 0,1 mm густина: & nbsp; 2,3 ~ 2,5 g / cm3 Способност за снабдување: & nbsp; 600.000 квадратни метри / година Детали за амбалажата 1. Кварцни плочи спакувани во дрвени рамки погодни за испорака на океанот. 2. Секоја плоча е покриена и заштитена со пластичен филм. 1. Што прави БЕСТОН? BESTONE е професионален и искусен производител и развивач на кварцни камени плочи и префабрикувани врвови, со повеќе од 10-годишно извозување на глобалниот пазар. 2. Зошто клиентите треба да изберат БЕСТОН? Најдобри силни точки: 1. Широк спектар на колекции на бои. 2. Секогаш држете се близу меѓународниот тренд. 3. Фокусирајте се повеќе на колекции врз основа на бела боја и сива боја и колекции од мермер / вени. 4. Меѓународен стандарден квалитет и услуга, по пристапни кинески цени. 5. 7 + 24 лесна комуникација и брз одговор. 6. И кварцните камени плочи и префабрикуваните врвови се достапни од BESTONE. 3. Кои земји се главни пазари на БЕСТОН? Плочи БЕСТОН од кварц и префабрикувани врвови главно се извезуваат во САД, Австралија, Канада, Велика Британија, Италија, Мексико, Дубаи, Турција, Бразил, Јужна Африка, Хонгконг, Кореја, Виетнам, Тајланд, Малезија, итн. 4. Дали БЕСТОН некогаш учествувавте на некоја изложба? Секоја година БЕСТОН учествува на изложби во САД, Европа, Дубаи, Бразил, Азија итн. 5. Кои големини на кварцни плочи се достапни од BESTONE? Стандардните големини на плочи од БЕСТОН се 126 "* 63" & nbsp; (3200 * 1600 mm) и 118 "* 55" & nbsp; (3000 * 1400 mm) и други прилагодени големини & nbsp; исто така се достапни. 6. Како треба привремено да се порибат кварцните камени плочи? Кварцните камени плочи не смеат да бидат изложени на сонце директно, а плочите мора да се подигнуваат вертикално.

Мермерни текстури Калаката бел кварц инженерски камен за работна плоча

Индустриски стилски & nbsp; кварцен инженерски камен суровина: & nbsp; 93% природен кварцен прав во тврдост: & nbsp; 7 Mohs Отпорна на топлина: & nbsp; 300 ℃ плошноста: & nbsp; & lt; 0,1 mm густина: & nbsp; 2,3 ~ 2,5 g / cm3 Способност за снабдување: & nbsp; 600.000 квадратни метри / година Детали за амбалажата 1. Кварцни плочи спакувани во дрвени рамки погодни за испорака на океанот. 2. Секоја плоча е покриена и заштитена со пластичен филм. & nbsp; & nbsp; 1. Што прави БЕСТОН? BESTONE е професионален и искусен производител и развивач на кварцни камени плочи и префабрикувани врвови, со повеќе од 10-годишно извозување на глобалниот пазар. 2. Зошто клиентите треба да изберат БЕСТОН? Најдобри силни точки: 1. Широк спектар на колекции на бои. 2. Секогаш држете се близу меѓународниот тренд. 3. Фокусирајте се повеќе на колекции врз основа на бела боја и сива боја и колекции од мермер / вени. 4. Меѓународен стандарден квалитет и услуга, по пристапни кинески цени. 5. 7 + 24 лесна комуникација и брз одговор. 6. И кварцните камени плочи и префабрикуваните врвови се достапни од BESTONE. 3. Кои земји се главни пазари на БЕСТОН? Плочи БЕСТОН од кварц и префабрикувани врвови главно се извезуваат во САД, Австралија, Канада, Велика Британија, Италија, Мексико, Дубаи, Турција, Бразил, Јужна Африка, Хонгконг, Кореја, Виетнам, Тајланд, Малезија, итн. 4. Дали БЕСТОН некогаш учествувавте на некоја изложба? Секоја година БЕСТОН учествува на изложби во САД, Европа, Дубаи, Бразил, Азија итн. 5. Кои големини на кварцни плочи се достапни од BESTONE? Стандардните големини на плочи од БЕСТОН се 126 "* 63" & nbsp; (3200 * 1600 mm) и 118 "* 55" & nbsp; (3000 * 1400 mm) и други прилагодени големини & nbsp; исто така се достапни. 6. Како треба привремено да се порибат кварцните камени плочи? Кварцните камени плочи не смеат да бидат изложени на сонце директно, а плочите мора да се подигнуваат вертикално.

Гледај Повеќе

Вести

Шест поени за внимание во купувањето на Кварц Stone Top.

Кварзит е еден вид синтетички камен направен од кварц кристал. Бидејќи главниот материјал е кварц песок, кварзит има висока густина, висока тврдина и не е лесно да се гребе. Слично на тоа, нејзината променлива и апсорпцијата на вода се лоши.


Дали навистина ги разбирате кварцните countertops?

Многу countertops на домашна кујна сега користат кварцен камен, кој исто така е еден вид вештачки камен, кој е поотпорен на топлина и отпорен на притисок од вештачкиот камен во минатото. Речиси стана главен тек на countertops во денешно време, но јас само го слушам името и не ја разбирам причината. Кои се предностите и недостатоците на кварцните countertops? Ајде да го претставиме денес.


Проси и затвори на белиот кварц камен кујн.

Белиот Кварц Stone кујн е и вештачки камен. Тоа е нов вид на камењата на кујната вештачки синтетизирана со повеќе од 90 отсто крзни кристали плус смзина и друг елемент за трага. С.


Обликви на мермерски текстури Calacatta White Quartz е инжиниран камен за контрапт

Како мермер, Мармер текстурите Калатата Вајт Кварц инжинериран камен за координатоп е исто така многу популарен во последниве години и се користат како материјал за владата. Контроли.


Која боја е најдобро за Кварц Stone Бањата на Врвот

Всушност, без разлика која материјал е користена за Кварц Stone Bathroom Top Vanity Top, подобро е да има лесна боја. Малку луѓе користат темни бои. Каменот кварц користи светлосни бои, кои лесно можат да се споредат со целиот стил на декорација. Но, ако бојата или стилот на целокупната декорација на куќата треба да користи темен кварцц камен, и тоа е можно. Како да одредиш која боја да користи?


Calacatta Quartz Stone Countertop бои

Калатата Квартц Stone Countertop и кабинетот на каменот кварц, Се надевам дека овие информации ќе им помогнат на сите.


Искористи претпазливи претпазливи

Инженерското отпорување на водата Кварц Stone Slab е направено од скршен стакл и песок. Предностите на кварц каменот е дека е отпорен и не се плаши од гребени. и има добар отпор на топлина и може да се користи за плочки и покривање на ѕидот.


Калатата Аурора на крајот на градежни точки на ѕидот на ѕидот.

Калатта Аурора на ѕидот на ѕидот декорира многу важна позиција во декорацијата, генерално се користат во дневната соба. дневна соба и главна спална.


Гледај Повеќе